Hned bychom si kopeček dali.

Hned bychom si kopeček dali. | zdroj: instagram.com


V New Yorku si pochutnávají na černé zmrzlině. Vyrobená je z kokosového popela

TÉMATA: jídlo | extra nápady

user-avatar

Simona Knotková

28. 06. 2016 | 08:30

Jak málo stačí k virálnímu hitu. Třeba jenom do své zmrzliny zamíchat kokosový popel a obarvit ji do uhlově černé. Své o tom ví majitel newyorské cukrárny "Morgenstern's Finest Ice-Cream" Nick Morgenstern. Svou nabídku rozšířil o černou zmrzlinu s příchutí kokosu a Instagram šílí. Kupce neodrazuje ani vyšší cena, která je v přepočtu na naši měnu více jak 170 korun. Kokosový popel je zbytek ořechové skořápky a pro své detoxikační účinky slaví v poslední době úspěch. Koupí černé zmrzliny tak vlastně můžete říct, že prospíváte svému zdraví!

user-avatar

Simona Knotková

28. 06. 2016 | 08:30

> ExtraStory   |   Inzerce